Vinete umplute

Vinetele se taie pe lungime si se scobesc de miez, care se taie cubulete. Se taie si pieptul de pui si se toaca ceapa. Intr-o tigaie se incing doua l

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 vinete
  • 1 piept de pui dezosat
  • 1 ceapa
  • o cana de suc de rosii
  • 1 legatura de marar
  • 3-4 felii de cascaval
  • 2 catei de usturoi
  • 1 ramurica de cimbrisor
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Vinetele se taie pe lungime si se scobesc de miez, care se taie cubulete. Se taie si pieptul de pui si se toaca ceapa. Intr-o tigaie se incing doua linguri de ulei, in care se pun cateii de usturoi si ramurica de cimbrisor. Cand acestea s-au prajit se arunca si in uleiul ramas se pun la calit miezul de vinete, carnea si ceapa. Se lasa la foc mic cam 5 min. Se adauga sucul de rosii, mararul tocat, se potriveste de sare si piper si se mai lasa la scazut cam 3-4 minute. Vinetele se aseaza in tava, se umplu cu amestecul din tigaie, se acopera cu felii de cascaval si se dau la cuptorul incins pentru aproximativ 25 de min.


Se servesc ca atare.

Alte retete cu legume recomandate

Cartofi la cuptor

Supa de galuste

Bors de peste

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors