Carnea se toaca marunt, orezul se fierbe iar ceapa se taie marunt. Se aleg foile pentru varza, umpluta iar restul de varza se toaca marunt. rosiile se
Carnea se toaca marunt, orezul se fierbe iar ceapa se taie marunt. Se aleg foile pentru varza, umpluta iar restul de varza se toaca marunt. rosiile se taie cubulete. Intr-o tigaie se caleste ceapa, orezul si se adauga bulion, cimbru, piper, sare si jumatate din cantitatea de boia. Dupa ce s-a racit, se adauga carnea si se amesteca pana se leaga. Se asaza 2-3 foi de varza, se pun circa 150 gr de compozitie si se inchide ca un plic. Intr-o tava se asaza un strat subtire de varza, se stropeste cu ulei, se pune sucul de rosii si se asaza varza umpluta. Se completeaza cu putina apa, se pun foile de dafin, intre el si se introduce in cuptorul incins, la circa 200 de grade celsius, pentru o ora. Cu 10 minute inainte de a fi scoase din cuptor, se pun deasupra verzei cubuletele de rosii.
Se serveste fierbinte, cu mamaliguta.
Alte retete culinare:
Curcan umplut
Muschi de porc la cuptor
Rulada de porc
Aceste rulouri sunt grozave de luat la pachet la scoala, servici sau cand faceti o drumetie. Sunt economice, se fac usor dar...
Rulouri cu sunca si mozzarellaDescoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata