Varza se desface frunza cu frunza, se opareste zece minute in apa cu sare, se scoate si se lasa sa se scurga. Se taie partea tare, se aleg numai foile
Varza se desface frunza cu frunza, se opareste zece minute in apa cu sare, se scoate si se lasa sa se scurga. Se taie partea tare, se aleg numai foile mari si subtiri.
Carnea tocata, impreuna cu ceapa trecuta prin masina de tocat, se pun sa se caleasca in ulei fierbinte. Se lasa sa se raceasca, dupa care se adauga miezul de la o felie de paine bine faramitat, doua oua bine batute, sare si piper macinat. Se omogenizeaza amestecul si se umplu foile de varza formandu-se rulouri mari, care se leaga cu ata de bumbac subtire. Rulourile se pun unele langa altele intr-o forma de sticla incasabila, se acopera cu apa calda si se introduce forma in cuptor. Dupa o ora se adauga sosul de rosii si se lasa sa scada inca o ora. Se scot atele, rulourile se pun pe farfurii incalzite si se acopera cu smantana.
Pofta buna
Alte retete care contin carne:
Chiftele
Tocanita de pui
Dovlecei umpluti cu carne
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios