Varza murata cu carne

Carnea se taie cubulete si se rumeneste in 2 linguri ulei si se stinge cu 100 ml vin. Se pune capacul si se lasa sa fiarba 5-10 minute. Se adauga cea

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g carne de porc(fara grasime)
  • 1/2 varza murata stoarsa de zeama
  • 100 ml vin rosu
  • 1 ardei(rosu
  • galben)
  • 1 ceapa mare
  • 2 cartofi
  • boia dulce
  • sare
  • piper
  • patrunjel uscat
  • 1 foaie de dafin
  • 1 lingura pasta de tomate

Mod de preparare

Carnea se taie cubulete si se rumeneste in 2 linguri ulei si se stinge cu 100 ml vin. Se pune capacul si se lasa sa fiarba 5-10 minute. Se adauga ceapa si se caleaste, apoi ardeiul si se stinge cu 2 cani de apa. Varza scursa se toaca (mai mica sau mai mare,dupa preferinta) si se pune in ceaun impreuna cu sare, piper, 1 lingura boia, foaia de dafin si cartofii taiati cubulete. Se fierbe aproximativ 45 minute cu capacul pus. Spre sfarsit se adauga pasta de tomate si se mai lasa pe foc 5-10 min. Se adauga patrunjelul.


Se servesta calda.

Alte retete culinare recomandate

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Parteneri
Gustos.RO

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pasca traditionala cu branza dulce