Pentru varza cu carne tocata de porc varza murata se curata de cotoare si frunze depreciate si se taie marunt. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt.
Pentru varza cu carne tocata de porc varza murata se curata de cotoare si frunze depreciate si se taie marunt. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Orezul se alege de impuritati, se spala, se fierbe pe jumatate in apa cu sare si se scurge de apa. Carnea se spala, se taie bucati, se toaca cu masina. Pasta de tomate se dilueaza in 50 ml apa. Faina se cerne. Carnea tocata se inabusa in 50 g untura impreuna cu ceapa, se raceste si se amesteca cu orez, sare si piper. Varza tocata se inabusa in 50 g untura cu apa sau zeama de varza, se adauga pasta de tomate, boia de ardei si se continua fierberea cca 10 minute, dupa care se raceste. Jumatate din cantitatea de varza se aseaza in strat egal intr-o tava unsa cu untura. Deasupra, se aseaza carnea in strat uniform, ultimul fiind de varza. Se introduce tava la cuptor cca 20 minute. Cu 5 minute inainte de a se scoate varza, se adauga iaurt amestecat cu faina, se intinde in mod egal; se gratineaza.
Varza cu carne tocata de porc se serveste calda.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post