Varza se curata si se indeparteaza cotorul. Carnea se toaca prin masina de tocat si se amesteca impreuna cu cepele tocate. Se pune apoi compozitia int
Varza se curata si se indeparteaza cotorul. Carnea se toaca prin masina de tocat si se amesteca impreuna cu cepele tocate. Se pune apoi compozitia intr-un vas cu ulei, pe foc, sa se inabuse bine. Se ia apoi de pe foc si dupa ce s-a racit se amesteca cu oul, sare si piper. Se umple apoi varza printre foi cu carnea. Se strang bine foile, se leaga, se pun intr-un vas, se toarna deasupra borsul si bulionul de rosi, se introduce in cuptor si se lasa sa se coaca.
Se serveste cu smantana pusa deasupra.
Alte retete culinare:
Sarmale de post Ardei umpluti Chiftele
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios