Tuslama populara

Pentru tuslama populara burta de vita se curata, se opareste si se spala. Usturoiul se curata ; jumatate din cantitate se piseaza cu sare, iar restul se opareste.

Timp pregatire
100 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 5 portii:
  • oase de vita - 500 g
  • burta de vita - 800 g
  • usturoi - 30 g
  • hrean - 100 g
  • 1 cub MAGGI de vita
  • morcovi - 100 g
  • sare dupa gust

Mod de preparare

Pentru tuslama populara burta de vita se curata, se opareste si se spala. Usturoiul se curata ; jumatate din cantitate se piseaza cu sare, iar restul se opareste. Hreanul se curata, se spala si se rade fin. Morcovii se spala. Oasele se spala si se oparesc. Burta de vita si oasele de vita se pun la fiert cu sare, se indeparteaza spuma, se adauga usturoi si se fierbe 2-3 ore in functie de textura carnii. Dupa fierbere, oasele si burta se scot intr-un vas si se lasa sa se raceasca. Oasele se dezoseaza, iar carnea se taie bucati impreuna cu burta. Peste carne se pune supa strecurata (cca 800 ml), cubul MAGGI si se fierb cca 20 minute. Se mai adauga, dupa preferinta, usturoi pisat, amestecat cu supa si hrean.

Tuslamaua populara se serveste calda.


Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala