Amestecul pentru ciorba de burta se curata, se opareste si se spala. Usturoiul se curata, jumate din cantitate se piseaza cu sare, iar restul se opres
Amestecul pentru ciorba de burta se curata, se opareste si se spala. Usturoiul se curata, jumate din cantitate se piseaza cu sare, iar restul se opreste separat pentru fiert. Hreanul se curata, se spala, se rade fin. Morcovii se spala. Amestecul pentru ciorba de burta se pune la fiert in apa rece cu sare, se indeparteaza spuma, se adauga usturoi(25g) si se fierbe 5-6 ore in functie de textura carnii. Dupa fierbere, picioarele si burta se scot intr-un vas, se lasa sa se raceasca. Carnea de pe picioarele de vita se dezoseaza, se taie impreuna cu burta in bucati patrate. Peste carne se pune supa strecurata (circa 1.5kg) si se fierb circa 30 minute. Se adauga usturoi pisat amestecat cu supa (100g). Hreanul se amesteca cu supa.
Preparatul se prezinta in tambal sau farfurie, iar sosul de hrean in sosiera. Se serveste cald.
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios