Turnedo cu carne de vita si conopida

Pentru turnedo cu carne de vita si conopida muschiul de vita se spala, se portioneaza si se sareaza. Painea se curata de coaja si se taie in 5 felii.

Timp pregatire
100 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 5 portii:
  • muschi de vita - 800 g
  • paine alba - 300 g
  • ulei - 150 ml
  • conopida - 1 kg
  • lapte - 150 ml
  • smantana - 500 ml
  • cascaval - 100 g
  • sare dupa gust

Mod de preparare

Pentru turnedo cu carne de vita si conopida muschiul de vita se spala, se portioneaza si se sareaza. Painea se curata de coaja si se taie in 5 felii. Cascavalul se curata de coaja si se rade. Conopida se curata, se desface buchetele si se tine 20 minute in apa cu sare. Conopida se fierbe in apa cu sare si lapte. Bucatile de muschi se frig intr-o tigaie in 75 ml ulei. Separat, se prajesc feliile de paine in 75 ml ulei. Pe fiecare felie de paine (cruton) se monteaza cate o bucata de muschi, deasupra se pune conopida si se toarna smantana. Se presara cascaval ras si se introduce la cuptor pentru gratinare.

Turnedoul cu carne de vita si conopida se serveste cald.


Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors