Tort de pui

Tortul de pui este o mancare de carne la cuptor delicios, iar pentru acesta veti avea nevoie de o felie de piept de pui, o felie de sunca, o felie de cascaval, o felie de rosie.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • o felie de piept de pui
  • o felie de sunca
  • o felie de cascaval
  • o felie de rosie.

Mod de preparare

Tortul de pui este o mancare de carne la cuptor delicios, iar pentru acesta veti avea nevoie de o felie de piept de pui, o felie de sunca, o felie de cascaval, o felie de rosie. Se condimenteaza si se aseaza pe o farfurie pieptul de pui, sunca, cascavalul si rosia, apoi se da la cuptor timp de zece minute. Ca desert, se serveste decor din fructe exotice – portocale, grapefruit, banane sau ananas.


Tortul de pui se serveste cu salata tzatziki.

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala