Tochitura taraneasca din purcel afumat

Tochitura taraneasca din purcel afumat este delicioasa. Pentru prepararea tocanitei aveti nevoie de muschiulet, costita, carnat si slanina.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 g muschiulet
  • 300 g costita
  • 300 g carnat
  • 200 g slanina
  • 2 pahare apa.

Mod de preparare

Tochitura taraneasca din purcel afumat este delicioasa. Pentru prepararea tocanitei, tocam slanina cubulete si o punem la topit, adaugam costita, carnatul si muschiuletul taiate bucati mai mari, prajim 10 minute, apoi adaugam 2 pahare de apa si lasam sa fiarba pana scade apa.


Tochitura taraneasca din purcel afumat se serveste cu ochiuri, branza framantata si mamaliga cu lapte acru (iaurt).

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors