Tochitura taraneasca

Tochitura taraneasca se pregateste din carne tocata, fasole boabe, carnati afumati, suc de rosii si condimente.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 150 ml suc de rosii
  • 500 gr carne tocata
  • 2 carnati afumati
  • 1 cana fasole boabe
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 cescuta vin
  • ulei
  • piper
  • 2 lingurite delikat

Mod de preparare

Ceapa se curata, se marunteste si apoi se caleste impreuna cu morcovul. Se adauga carnea tocata si se lasa la inabusit. Se stropeste din cand in cand cu vin, apoi se adauga rondelele de carnati, rumeniti in prealabil separat. Se adauga boabele de fasole fierte in apa cu delikat si sosul de rosii. Se potriveste totul al gust de sare si piper si se pune in cuptor, unde se lasa sa dea in cateva clocote.


Tochitura se serveste presarata cu cimbru sau rozmarin.
Alte retete:
Mancare de mazare
Legume la cuptor
Tocanita de pui

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors