Tochitura taraneasca

Tochitura taraneasca se pregateste din carne tocata, fasole boabe, carnati afumati, suc de rosii si condimente.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 150 ml suc de rosii
  • 500 gr carne tocata
  • 2 carnati afumati
  • 1 cana fasole boabe
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 cescuta vin
  • ulei
  • piper
  • 2 lingurite delikat

Mod de preparare

Ceapa se curata, se marunteste si apoi se caleste impreuna cu morcovul. Se adauga carnea tocata si se lasa la inabusit. Se stropeste din cand in cand cu vin, apoi se adauga rondelele de carnati, rumeniti in prealabil separat. Se adauga boabele de fasole fierte in apa cu delikat si sosul de rosii. Se potriveste totul al gust de sare si piper si se pune in cuptor, unde se lasa sa dea in cateva clocote.


Tochitura se serveste presarata cu cimbru sau rozmarin.
Alte retete:
Mancare de mazare
Legume la cuptor
Tocanita de pui

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Coliva de grau

Este Postul Mare al Paștelui și credincioșii duc la biserici colive de grâu, pentru pomenirea celor adormiți...

Coliva de grau
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala