Pulpa de porc se spala, se curata, se taie in bucati mici si se sareaza. Se incinge untura si se prajesc bucatile de carne, adaugandu-se apoi si costi
Pulpa de porc se spala, se curata, se taie in bucati mici si se sareaza. Se incinge untura si se prajesc bucatile de carne, adaugandu-se apoi si costita de porc si feliile de carnat. Se adauga putina apa calda si se lasa sa se inabuse. Se adauga si usturoiul pisat si se mai lasa sa fiarba inca un sfert de ora. Se potriveste de sare si de piper. Se prepara ochiuri romanesti, cufundand pe rand ouale intr-un vas cu apa clocotita aflat pe foc.
Peste fiecare portie de tochitura se asaza cate un ochi, deasupra se rade telemea si alaturi se pune cate o portie de mamaliguta calda.
Alte mancaruri romanesti recomandate
Ardei umpluti
Tocanita de pui
Dovlecei umpluti
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala