Tochitura suceveana

Pulpa de porc se spala, se curata, se taie in bucati mici si se sareaza. Se incinge untura si se prajesc bucatile de carne, adaugandu-se apoi si costi

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 400 g pulpa de porc
  • 200 g costita de porc
  • 200 g carnati de casa
  • 4 linguri de untura
  • 4 oua
  • 200 g telemea de oaie
  • o capatana de usturoi
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Pulpa de porc se spala, se curata, se taie in bucati mici si se sareaza. Se incinge untura si se prajesc bucatile de carne, adaugandu-se apoi si costita de porc si feliile de carnat. Se adauga putina apa calda si se lasa sa se inabuse. Se adauga si usturoiul pisat si se mai lasa sa fiarba inca un sfert de ora. Se potriveste de sare si de piper. Se prepara ochiuri romanesti, cufundand pe rand ouale intr-un vas cu apa clocotita aflat pe foc.
Peste fiecare portie de tochitura se asaza cate un ochi, deasupra se rade telemea si alaturi se pune cate o portie de mamaliguta calda.

Alte mancaruri romanesti recomandate

Ardei umpluti

Tocanita de pui

Dovlecei umpluti

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala