Taiem carnea bucatele. Intr-o tigaie punem ulei la incins. Adaugam carnea cubulete. O lasam la prajit pana se albeste, iar apoi se adauga cele doua c
Taiem carnea bucatele. Intr-o tigaie punem ulei la incins. Adaugam carnea cubulete. O lasam la prajit pana se albeste, iar apoi se adauga cele doua cani de apa, foile de dafin si piperul boabe. Pentru a avea un gust deosebit se fierbe la foc mic timp de 30 minute. Apoi se adauga vinul, pasta de tomate, usturoiul curatat si taiat feliute subtiri. Potrivim de sare, piper, boia si cimbru. Se mai lasa pe foc inca 5-10 minute.
Sursa acestei retete este blogul culinar:dumitrufelicia
Alte retete culinare recomandate:
Ciuperci umplute
Ciorba radauteana
Zacusca de ciuperci
#gatescpentruocarte
Pastai cu aripioare de pui la slow cooker Crock-Pot 4,7 LReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce