Tochitura ca la crama

Muschiuletul de porc se spala si se taie in bucati mari (3-4 de persoana) care se pun la prajit in ulei incins. Usturoiul se piseaza bine cu sare iar

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • pt.5 persoane:
  • 750 g muschiulet de porc
  • 250 g brinza telemea de oi
  • 5 oua
  • 4 catei usturoi
  • 100 ml.ulei
  • 2 linguri unt
  • sare si piper
  • 450 g malai

Mod de preparare

Muschiuletul de porc se spala si se taie in bucati mari (3-4 de persoana) care se pun la prajit in ulei incins.

Usturoiul se piseaza bine cu sare iar cind bucatile de muschi sunt aproape prajite se toarna peste acestea si se intrerupe prajirea.

Intre timp se pregateste o mamaliga care se toarna intr-un platou rotund , peste care se asaza bucatile de carne,ouale prajite ochiuri si brinza rasa pe deasupra.
Pofta buna!

Reteta Tochitura ca la crama a fost propusa de perte pe forum culinar.ro

Alte retete traditionale gasiti aici:

Ardei copti cu mamaliguta,

Ciorba de vacuta,

Papricas de pui cu smantana

Prajitura cu mere si aluat razuit de post

Prajitura cu mere si aluat razuit de post, numita in popor si prajitura raioasa, este simplu de facut si la indemana oricui.

Mancare de varza cu marar

Mancare de cartofi delicioasa cu masline

Mancarea de cartofi cu masline este o mancare de post simpla si foarte delicioasa. Curatam si spalam cartofii. Curatam si...

Parteneri
Gustos.RO

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios

Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios
ReteteCulinare.RO

Negresa cu cafea, caramel si nuci - de post

Negresa cu cafea, caramel si nuci - de post