Tochitura ca la crama

Muschiuletul de porc se spala si se taie in bucati mari (3-4 de persoana) care se pun la prajit in ulei incins. Usturoiul se piseaza bine cu sare iar

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • pt.5 persoane:
  • 750 g muschiulet de porc
  • 250 g brinza telemea de oi
  • 5 oua
  • 4 catei usturoi
  • 100 ml.ulei
  • 2 linguri unt
  • sare si piper
  • 450 g malai

Mod de preparare

Muschiuletul de porc se spala si se taie in bucati mari (3-4 de persoana) care se pun la prajit in ulei incins.

Usturoiul se piseaza bine cu sare iar cind bucatile de muschi sunt aproape prajite se toarna peste acestea si se intrerupe prajirea.

Intre timp se pregateste o mamaliga care se toarna intr-un platou rotund , peste care se asaza bucatile de carne,ouale prajite ochiuri si brinza rasa pe deasupra.
Pofta buna!

Reteta Tochitura ca la crama a fost propusa de perte pe forum culinar.ro

Alte retete traditionale gasiti aici:

Ardei copti cu mamaliguta,

Ciorba de vacuta,

Papricas de pui cu smantana

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Savarine din pesmet cu dulceata de zmeura

un dulce de nerefuzat ;)

Savarine din pesmet cu dulceata de zmeura
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide