Tocanita olteneasca este o retete gustoasa. Contine carne de vita, carnati afumati, praz, cartofi, ardei, bulion, condimente si vin.
Tocanita olteneasca este o retete gustoasa. Pentru aceasta reteta de tocanita se portioneaza carnea, apoi se prajeste in grasime incins. Se scoate, iar in untura ramasa se caleste prazul feliat. Se tinge totul cu bulion si apa, se adauga carnea si se lasa la fiert. Spre sfarsitul fierberii se adauga cartofii taiati cubulete si caliti usor in ulei. Se adauga ardeiul gras, feliat, iar carnatii taiati rondele se prajesc putin in grasime incinsa. Se amesteca apoi in tocana. Se potriveste totul la gust de sare si piper, apoi se asaza deasupra rosiile decojite si verdeata. Se introduce tava in cuptor si se lasa la gratinat.
Tocanita olteneasca se serevste fierbinte, presarata cu verdeata si ardei iute.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post