Pieptul de pui se taie fasii de grosimea unui creion. Ceapa se taie in cuburi mici si se caleste in ulei. Se adauga carnea de pui, se prajeste pana s
Pieptul de pui se taie fasii de grosimea unui creion. Ceapa se taie in cuburi mici si se caleste in ulei.
Se adauga carnea de pui, se prajeste pana se albeste.
Se presara cu boia si se stinge cu putina apa. SE potriveste gustul cu maghiran, sare si piper. Se caleste pana se inmoaie. Cand este gata se amesteca cu smantana. Se serveste cu orez.
Incercati si urmatoarele retete
Noi cand vrem cu adevarat sa ne rasfatam, pregatesc un tort, ca ai mei sunt innebuniti dupa prajituri cu crema, mai ales...
Desert tort cu crema de zmeura, de ciocolata si glazura de ciocolata albaIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala