Tocanita din piept de pui cu maghiran

Pieptul de pui se taie fasii de grosimea unui creion. Ceapa se taie in cuburi mici si se caleste in ulei. Se adauga carnea de pui, se prajeste pana s

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2 bucati piept de pui file
  • O ceapa potrivita
  • 1 lingura boia
  • 1 lingura maghiran
  • 200 ml smantana
  • Sare
  • Piper macinat
  • Putin ulei

Mod de preparare

Pieptul de pui se taie fasii de grosimea unui creion. Ceapa se taie in cuburi mici si se caleste in ulei.

Se adauga carnea de pui, se prajeste pana se albeste.

Se presara cu boia si se stinge cu putina apa. SE potriveste gustul cu maghiran, sare si piper. Se caleste pana se inmoaie. Cand este gata se amesteca cu smantana. Se serveste cu orez.
Incercati si urmatoarele retete

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors