Tocanita din cotlet de porc

Se spala carnea si se taie cubulete. Se curata ceapa si usturoiul, iar apoi se maruntesc. Se spala rosia si ardeiul si taie cubulete mici. Se pune ule

Timp pregatire
100 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 600 g cotlet
  • 1 ceapa mare
  • 1 catel usturoi
  • 1 ardei
  • 1 rosie
  • 3 linguri ulei
  • 1 lingura boia dulce

Mod de preparare

Se spala carnea si se taie cubulete. Se curata ceapa si usturoiul, iar apoi se maruntesc. Se spala rosia si ardeiul si taie cubulete mici.

Se pune ulei la incins si se caleste ceapa. Se ia de pe foc, se adauga boia si carnea. Se pune inapoi pe foc si se toarna 100 ml apa. Se condimenteaza cu sare, piper si usturoi, se adauga ardeiul si rosia taiate si se mai fierbe aprox. 1 ora.

Daca se evapora zeama, se mai poate turna putina apa. Nu foarte multa, doar cat sa impiedice carnea sa se arda. Sosul trebuie sa fie dens.
Se serveste cu cus-cus sau paste.

Alte retete recomandate:

http://www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/10814/Cartofi-la-cuptor/">Cartofi la cuptor

Musaca de vinete

Mancare de mazare

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert fursecuri cu musli, fara zahar

Daca tot am avut norocul de a degusta cerealele celor de la Green Sugar, m-am gandit sa pregatesc cateva fursecuri cu musli,...

Desert fursecuri cu musli, fara zahar
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala