Tocanita din coada de vitel, made by Jamila Cuisine

Portii
6
Timp pregatire
15 minute
Timp coacere
300 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • coada de vitel – 1 kg
  • cartofi mari – 4 buc taiati cubulete
  • morcovi – 2 buc taiati rondele
  • ardei gras – 1 buc taiat cuburi mari
  • ceapa – 2 buc taiate solzisori
  • suc de rosii – 250 g
  • patrunjel – 1 legatura
  • ulei – 3 linguri
  • foi de dafin – 3 buc
  • boia – 1 lingurita
  • curcuma – 1 lingurita
  • usturoi – 3 catei
  • cimbru tocat – 1 lingura
  • sare
  • piper – dupa gust
  • zeama de la 1 lamaie

Mod de preparare

• pentru inceput, marinati coada de vitel folosind ingredientele specificate mai jos, pentru care puteti folosi caserola de marinare rapida FoodSaver impreuna cu aparatul de vidare FoodSaver
• deschideti caserola si adaugati in ea bucatile de carne peste care adaugati zeama de lamaie, jumatate din cantitatea de patrunjel, uleiul de masline; razuiti cateii de usturoi, apoi adaugati cimbrul proaspat tocat marunt, boiaua de ardei iute sau dulce, piper si putin sare
• amestecati bine totul cu mainile, astfel incat condimentele sa fie foarte bine raspandite
• puneti capacul caserolei de marinare, conectati-o la aparatul de vidare si porniti vidarea
• lasati caserola in frigider pentru cca 15 min si carne va fi perfect marinata
• in vasul slow cooker Crock-Pot 5.7 l Digital adaugati cartofii taiati cubulete
• peste cartofi adaugati curcuma si amestecati bine
• adaugati apoi ceapa, morcovii, ardeiul gras, foile de dafin, restul de patrunjel, sare, amestecati totul si adaugati si sucul de rosii
• scoateti caserola din frigider, devidati-o si deschideti capacul
• puneti bucatile de carne peste legumele din slow cooker Crock-Pot 5.7 L Digital si turnati si restul de marinada peste
• adaugati in vas 300 ml de apa si puneti capacul peste slow cooker
• porniti slow cooker Crock-Pot 5.7 L Digital si setati-l pe modul de gatire High si timpul de 5 ore. In functie de carnea pe care o folositi, puteti sa mai lasati aparatul pentru inca o ora.

Pofta buna!

Articolul complet: http://www.jamilacuisine.ro/tocanita-din-coada-de-vitel-la-crock-pot/ 

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors