Tocanita de vitel cu galuste cu ou

Calim ceapa taiata marunt in untura. Adaugam praful de boia, amestecam si diluam cu putina apa, prajim pana se evapora apa. Taiem cubulete carnea si o

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 80 dkg spata de vitel
  • pulpa de vitel (amestecate
  • din acelasi vitel)
  • 10 dkg untura
  • 15 dkg ceapa rosie
  • 1
  • 5 dkg boia
  • 1-1 buc ardei verde
  • rosie
  • 3 dl smantana
  • 1 buc ardei iute
  • sare

Mod de preparare

Calim ceapa taiata marunt in untura. Adaugam praful de boia, amestecam si diluam cu putina apa, prajim pana se evapora apa. Taiem cubulete carnea si o adaugam la ceapa. Presaram cu care. Cand carnea devine pe jumatate moale, adaugam rosiile si ardeii taiati cubulete si putin ardei iute. Cand carnea este aproape gata, amestecam smantana cu putina supa si o turnam peste carne si lasam sa fiarba cateva minute. Servim cu galuste cu ou.
Alte retete mancare recomandate:

Ciuperci cuptor

Ciuperci umplute

Ciulama ciuperci

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors