Aceasta reteta de tocanita de vita este una traditionala din Argentina, in care gusturile ingredientelor folosite se imbina perfect, rezultatul fiind unul neasteptat de delicios.
1. Intr-o oala mare soteaza ceapa, usturoiul si ardeiul verde in uleiul de masline, pana se inmoaie.
2. Adauga cuburile de carne de vita si prajeste-le bine pe toate partile pana isi schimba culoarea.
3. Adauga rosiile din conserva, supa de carne (sau apa), zaharul, varza si caisele uscate si lasa la foc mic pana incepe sa fiarba.
4. Dupa ce incepe sa fiarba lasa tocanita la foc mic pentru o ora. Adauga sare si piper dupa gust, si mai adauga supa de carne daca e necesar. Lasa la foc mic pana cand carnea de vita e frageda. Cu 10 minute inainte de final adauga porumbul boabe.
Tocanita de vita argentiniana se serveste langa cartofi piure sau alta garnitura, sau ca atare.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post