Tocanita de vara cu aripioare de pui este o reteta delicioasa cu carne pe care o puteti pregati foarte usor.
Tocanita de vara cu aripioare de pui este o reteta delicioasa cu carne pe care o puteti pregati foarte usor.Se curata toate legumele si se spala. Se toaca ceapa julien, ardei si rosiile cubulete, morcovii se rad.
Se spala aripioarele si se curata.
Toate legumele se pun la calit in ulei, se adauga si aripioarele cand ceapa incepe sa scada. Se adauga sare,piper dupa gust si se lasa la fiert la foc mediu.
Dupa 30 minute se adauga bulionul si se micsoreaza focul.
Cand tocanita este aproape gata, se spala si se toaca patrunjelul si mararul si se adauga.
Se mai potriveste de sare dupa gust, ardei dandu-i mai multa dulceata.
Tocanita de vara cu aripioare de pui se serveste calda cu mamaliguta.
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios