Tocanita de vacuta

Pentru aceasta tocanita aveti nevoie de carne de vita, ceapa, morcovi, patrunjel, telina, cartofi, bulion, condimente si verdeata.

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 nap
  • 150 gr telina
  • 4 rosii
  • 300 gr cartofi
  • 600 gr carne de vita
  • 3 linguri ulei
  • 1 lingura bulion
  • 2 lingurite boia
  • enibahar
  • 1 lingura faina
  • 400 ml supa
  • sare
  • piper
  • 1 baton scortisoara
  • 5 fire cimbru

Mod de preparare

Se toaca ceapa marunt, legumele se curata si se taie cubulete. Se incinge uleiul si se prajesc la foc mare bucatile de carne. Se scot, apoi se adauga in untura ramasa ceapa, morcovii, patrunjelul, napul, telina si cartofii. Se calesc 2 minute, apoi se adauga bulionul, boiaua, enibaharul, faina si se toarna supa. Se adauga carnea si se lasa sa dea in clocot, dupa care se pun rosiile, sare, piper, scortisoara si cimbrul. Se acopera cu un capac si se lasa la fiert inabusit 90 de minute.


Mancarea se serveste calda.
Alte retete culinare:
Tocanita de pui
Friptura de vita la cuptor
Pulpe de pui la cuptor

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors