Tocanita de vacuta

Se toaca marunt ceapa, iar legumele se curata, se spala si se taie cubulete. Se incinge uleiul si se prajesc la foc mare bucatile de carne. Se adauga

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 nap
  • 150 gr radacina de telina
  • 4 rosii
  • 300 gr cartofi
  • 600 gr carne de vita
  • 3 linguri ulei
  • 1 lingura bulion
  • 2 lingurite boia
  • enibahar
  • 1 lingura faina
  • 400 ml supa de carne
  • sare
  • piper
  • 1 baton scortisoara
  • 5 fire cimbru

Mod de preparare

Se toaca marunt ceapa, iar legumele se curata, se spala si se taie cubulete. Se incinge uleiul si se prajesc la foc mare bucatile de carne. Se adauga in vas ceapa, morcovii, patrunjelul, napul, radacina de telina si cartofii. Se lasa la calit cateva minute, apoi se adauga bulion, boia si enibaharul, se presara faina si se toarna supa de carne. Se adauga din nou carnea si se lasa sa fiarba. Se adauga rosiile, sare, piper, cimbru si scortisoara. Se acopera cu un capac si se inabusa o ora.


Se serveste calda.

Alte retete:

Tocanita de pui Friptura de vita la cuptor Muschi de porc la cuptor

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors