Tocanita de pui cu sos

Se prepara sosul din ingrendientele de mai sus. Puiul fiert se aseaza pe un platou impreuna cu pastaile de fasole, iar deasupra se toarna sosul. Plat

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 500 g carne de pui fiert
  • taiata felii
  • 500 g pastai de fasole verde
  • fierte timp de 2 minute
  • scurse
  • Pentru sos:
  • 2 linguri de ceapa verde taiata marunt
  • 1 lingura ulei de susan
  • 1 lingura seminte de susan
  • 2 linguri de otet de vin rosu
  • 3 linguri de sos de soia
  • 3 linguri de supa de pui
  • 1 lingurita piper
  • 2 lingurite ulei de chili
  • cateva frunze de coriandru

Mod de preparare

Se prepara sosul din ingrendientele de mai sus. Puiul fiert se aseaza pe un platou impreuna cu pastaile de fasole, iar deasupra se toarna sosul. Platoul se decoreaza cu frunze de coriandru.
Alte retete recomandate

Ciorba radauteana

Iahnie de fasole

Supa de rosii

Pere imbracate in aluat

Perele imbracate in aluat de foietaj sunt cu siguranta un desert elegant si fin. Pe cat de aspectuoase sunt, pe atat sunt de...

Chiftele din carne si legume, la cuptor

Aceste chiftele din carne și legume sunt perfecte pentru a fi servite ca fel principal alături de o salată proaspătă sau...

Tigaie de toamna cu capac

legume delicioase

Parteneri
Bucataras.RO

Clatite din aluat de negresa

Reteta e foarte simpla. Se gatesc foarte repede si sunt extrem de gustoase. E prima data cand le-am facut si pe mine m-au...

Clatite din aluat de negresa
Gustos.RO

Pere in aluat umplute cu crema de nuci

Pregatim perele.

Pere in aluat umplute cu crema de nuci
ReteteCulinare.RO

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere