Tocanita de miel cu tarhon verde

Se spala carnea, se taie si se pune intr-un vas mare la fiert cu apa, tarhon si sare. Taiem ceapa, punem condimetele, sare, ulei, boia dulce dupa ce a

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg carne de miel
  • tarhon verde
  • 2 cepe mari
  • 1 legatura patrunjel
  • sare
  • boia
  • piper
  • ulei
  • apa
  • faina
  • smantana

Mod de preparare

Se spala carnea, se taie si se pune intr-un vas mare la fiert cu apa, tarhon si sare.

Taiem ceapa, punem condimetele, sare, ulei, boia dulce dupa ce au fierte celelalte.

Taiem si patrunjelul verde si amestecam totul bine. Din doua linguri de faina, ulei si smantana facem un amestec pe care-l turnam peste tocanita. Lasam sa mai dea cateva clocote.
Servim cu mamamliguta

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Musaca cu dovlecei

Doritori de musaca sunt??? Daca va plac dovleceii cu siguranta o sa va placa si aceasta musaca.

Musaca cu dovlecei
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide