Tocanita de legume cu carne de rata este foarte gustoasa. Carnea de rata are o savoare de deosebita pe care nicio alta carne de pasare nu o are.
Tocanita de legume cu carne de rata este foarte gustoasa. Carnea de rata are o savoare de deosebita pe care nicio alta carne de pasare nu o are. Se spala carnea de rata, se portioneaza si se prajeste in uleiul incins cam 10 minute pana se rumeneste. Se adauga ceapa tocata si se caleste pana se inmoaie.
Se condimenteaza, se stinge cu 3 cani de apa si se adauga morcovii si telina taiate cubulete, cateii de usturoi striviti. Se decojesc rosiile si se dau pe razatoarea mare. Se fierbe 10 minute la foc mediu. La final se adauga patrunjelul taiat marunt.
Tocanita de legume cu carne de rata se poate servi cu mamaliguta sau cu paine proaspata.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post