Pulpele le punem la fiert cu o cepa intreaga. Coacem ardeii, rosiile si o ceapa. Dupa ce s-au copt, le curatam si le taiem cubulete. Curatam, spalam s
Pulpele le punem la fiert cu o cepa intreaga. Coacem ardeii, rosiile si o ceapa. Dupa ce s-au copt, le curatam si le taiem cubulete. Curatam, spalam si taiem cubulete, vinetele si dovleceii.
Morcovul il curatam, spalam si il dam prin razatoarea cu ochiuri mici.
Taiem marunt o ceapa si cateii de usturoi. Intr-o cratita incapatoare
incingem ulei si calim vinetele cu dovleceii. Adaugam ceapa cruda,
usturoiul. Stingem cu sucul de rosii
si adaugam restul de legume coapte. Cand carnea este aproape fiarta, o
scoatem din zeama si o dezosam. Adaugam carnea peste legume si punem 3
foi de dafin, cimbru, piper, sare si zeama in care a fiert carnea si dam
la cuptor pana scade sosul la jumatate. Punem vinul si mai lasam 10
minute.
Scoatem de la cuptor si adaugam patrunjelul taiat marunt. Apoi se poate servi. Sursa aceste retetete este blogul culinar: retete-de-mancaruri.blogspot.com
Alte retete recomandate:
Tocanita de pui
Supa de galuste
Friptura de vita
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios