Tocanita de curcan cu mere

Taiem in bucati carnea de curcan si o fierbem in atata apa cat sa o acopere. Condimentam cu sare si piper, acoperim cu un capac si fierbem la foc mic

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 600 gr carne de curcan
  • 3 mere
  • 3 linguri ulei
  • 2 linguri pesmet
  • sare
  • piper macinat
  • putina boia
  • 1 lingura zeama de lamaie
  • 1 lingura delicat
  • 200 gr orez

Mod de preparare

Taiem in bucati carnea de curcan si o fierbem in atata apa cat sa o acopere. Condimentam cu sare si piper, acoperim cu un capac si fierbem la foc mic pana ce carnea devine aporape moale.

Apoi adaugam merele feliate si le fierbem imrepuna pana devin moi. Prajim pesmetul in ulei, presaram cu boia si ingrosam sosul.

Adaugam carnea si fierbem bine, stropim cu zeama de lamaie.
Servim cu orez fiert.

Alte retete culinare

recomandate:

Pui Maryland la tava reteta lui Jamie Oliver

Ciuperci la cuptor reteta Montignac

Spaghetti carbonara reteta originala

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Prajitura cu aluat razuit, reteta usoara si delicioasa

Aceasta prajitura am gasit-o sub numele de "Blanita mielului" in caietul vechi din care am luat-o, insa am vazut ca...

Prajitura cu aluat razuit, reteta usoara si delicioasa
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala