Taiem in bucati carnea de curcan si o fierbem in atata apa cat sa o acopere. Condimentam cu sare si piper, acoperim cu un capac si fierbem la foc mic
Taiem in bucati carnea de curcan si o fierbem in atata apa cat sa o acopere. Condimentam cu sare si piper, acoperim cu un capac si fierbem la foc mic pana ce carnea devine aporape moale.
Apoi adaugam merele feliate si le fierbem imrepuna pana devin moi. Prajim pesmetul in ulei, presaram cu boia si ingrosam sosul.
Adaugam carnea si fierbem bine, stropim cu zeama de lamaie.
Servim cu orez fiert.
Alte retete culinare
recomandate:
Pui Maryland la tava reteta lui Jamie Oliver
Ciuperci la cuptor reteta Montignac
Spaghetti carbonara reteta originala
Aceasta prajitura am gasit-o sub numele de "Blanita mielului" in caietul vechi din care am luat-o, insa am vazut ca...
Prajitura cu aluat razuit, reteta usoara si delicioasaIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala