Tocanita de ciuperci cu carne

Se condimenteaza cu sare si piper ciocanelele, apoi se pun la rumenit intr-o tigaie, dupa care se lasa acoperite. Separat se curata morcovii si se da

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 ciocanele de pui
  • 3 cartofi
  • 800 gr ciuperci
  • 3 morcovi
  • 2 ardei
  • 3 rosii
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 1 lingura concentrat de legume
  • 1 lingura ulei
  • piper
  • cimbru
  • sare
  • 1 legatura patrunjel verde

Mod de preparare

Se condimenteaza cu sare si piper ciocanelele, apoi se pun la rumenit intr-o tigaie, dupa care se lasa acoperite. Separat se curata morcovii si se dau pe razatoare, apoi se taie ardeii fasii. Ciupercile din conserva se storc, se taie bucatele mici si se pun intr-un alt vas impreuna cu morcovii si ardeii. Se adauga apa si o lingura de ulei. Se lasa tocanita la fiert 10 minute, apoi se adauga ciocanele si putin din uleiul in care s-au prajit. Se adauga sare, piper, cimbru dupa gust. Se mai lasa apoi la fiert 20 de minute. Se adauga cartofii curatati si taiati in bucati mari, se completeaza cu concentrat de legume si pasta de tomate. Se mai adauga rosiile curatate de pielite si maruntite si se mai lasa 10 minute la fiert, pana scade apa.


Se serveste presarata cu patrunjel verde.

Alte retete:

Iahnie de fasole Tocanita de pui Friptura de vita la cuptor

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors