Tocanita de carne tocata

Ceapa si usturoiul se toaca si se pun in ulei la calit. Se adauga rosiile taiate bucati si vinul si se lasa sa fiarba inabusit. Conserva de mazare se

Timp pregatire
55 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 g pulpa de dovleac
  • 4 cepe
  • 2 catei de usturoi
  • 2 rosii
  • 4 linguri ulei
  • 200 ml vin rosu
  • 400 g carne tocata mixta
  • sare
  • piper
  • boia
  • 225 g mazare din conserva

Mod de preparare

Ceapa si usturoiul se toaca si se pun in ulei la calit. Se adauga rosiile taiate bucati si vinul si se lasa sa fiarba inabusit. Conserva de mazare se lasa sa se scurga intr-o strecuratoare. Carnea tocata se prajeste in ulei pina devine sfaramicioasa si apoi se adauga peste compozitia de mazare. Se amesteca bine si se lasa sa clocoteasca usor la foc moale. Se taie cubulete pulpa de dovleac, se adauga la tocanita, se condimenteaza totul cu sare, piper si boia si se lasa sa dea cateva clocote.
Se serveste fierbinte.

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors