Am fiert puiul, l-am lasat sa se raceasca dupa care l-am facut fasii subtiri. Am pus puiul la calit in ulei intr-o oala incapatoare. Intre timp se pot
Am fiert puiul, l-am lasat sa se raceasca dupa care l-am facut fasii subtiri. Am pus puiul la calit in ulei intr-o oala incapatoare. Intre timp se pot curta si taia legumele (ceapa pestisori, ardeii marunt, rosia pasata in blender) si se pot pune peste pui cand acesta era aproape calit, am condimentat si am lasat la foc mic 30 minute amestecand destul de des.
Alte retete in imagini recomandate
Ardei umpluti
Cartofi la cuptor
Provocarea GastroArt ....fara introducere prea mare ca sunt suferinda, ma doare-n gat, dar m-am dres cu ciorba de burta de...
Ciorba de burta la ceaunIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala