Tocanita cu pui si legume

Am fiert puiul, l-am lasat sa se raceasca dupa care l-am facut fasii subtiri. Am pus puiul la calit in ulei intr-o oala incapatoare. Intre timp se pot

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 piept depui mediu
  • 1 ardei rosu
  • 1 ardei verde
  • 2 rosii mari
  • 2 cepe mari

Mod de preparare

Am fiert puiul, l-am lasat sa se raceasca dupa care l-am facut fasii subtiri. Am pus puiul la calit in ulei intr-o oala incapatoare. Intre timp se pot curta si taia legumele (ceapa pestisori, ardeii marunt, rosia pasata in blender) si se pot pune peste pui cand acesta era aproape calit, am condimentat si am lasat la foc mic 30 minute amestecand destul de des.


Alte retete in imagini recomandate

Ardei umpluti

Cartofi la cuptor

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Ciorba de burta la ceaun

Provocarea GastroArt ....fara introducere prea mare ca sunt suferinda, ma doare-n gat, dar m-am dres cu ciorba de burta de...

Ciorba de burta la ceaun
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala