- Mai intii frigem ardeii in tigaie fara grasime (ii coacem); - Cind sint gata, punem sare pe ei si ii lasam sa se inmoaie. Ii curatam si ii rupem fel
- Mai intii frigem ardeii in tigaie fara grasime (ii coacem);
- Cind sint gata, punem sare pe ei si ii lasam sa se inmoaie. Ii curatam si ii rupem felii (pastram si zeama lor);
- Dezosam pulpele, le saram si piperam;
- Le calim cu citeva lg de ulei impreuna cu usturoiul;
- Punem si ceapa hacuita bine;
- Punem sos de rosii si lasam sa fiarba carnea si ceapa la foc mic, citeva clocote. Nu punem apa multa, doar stropi.
- Adaugam si ardeii cu zeama cu tot. Lasam sa fiarba la foc mic.
- Verificam carnea. Cind e gata, aruncam patrunjelul tocat si un praf de ghimbir.
Vom manca cu franzela tocmai facuta...
Reteta propusa de shumaila
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios