- Mai intii frigem ardeii in tigaie fara grasime (ii coacem); - Cind sint gata, punem sare pe ei si ii lasam sa se inmoaie. Ii curatam si ii rupem fel
- Mai intii frigem ardeii in tigaie fara grasime (ii coacem);
- Cind sint gata, punem sare pe ei si ii lasam sa se inmoaie. Ii curatam si ii rupem felii (pastram si zeama lor);
- Dezosam pulpele, le saram si piperam;
- Le calim cu citeva lg de ulei impreuna cu usturoiul;
- Punem si ceapa hacuita bine;
- Punem sos de rosii si lasam sa fiarba carnea si ceapa la foc mic, citeva clocote. Nu punem apa multa, doar stropi.
- Adaugam si ardeii cu zeama cu tot. Lasam sa fiarba la foc mic.
- Verificam carnea. Cind e gata, aruncam patrunjelul tocat si un praf de ghimbir.
Vom manca cu franzela tocmai facuta...
Reteta propusa de shumaila