Tocanita a la Budapesta

Se pregateste baza tocanitei la care se adauga putin piure de rosii, oasele de porc taiate in bucati cat mai mici si se fierb. Se scot oasele dupa o j

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1
  • 8 kg muschiulet
  • 200 g untura
  • 150 g slanina afumata
  • 25o g ficat de pasare (gasca)
  • 200 g ciuperci
  • 200 g ceapa
  • 200 g ardei de condiment
  • 400 g oase de porc
  • Sare
  • 250 g ardei verzi
  • 150 g rosii
  • 100 g mazare verde
  • 5 portii de orez calit
  • 5 portii de cartofi fripti pe grill

Mod de preparare

Se pregateste baza tocanitei la care se adauga putin piure de rosii, oasele de porc taiate in bucati cat mai mici si se fierb. Se scot oasele dupa o jumatate de ora. Zeama se trece prin strecuratoare si se paseaza. Slanina taiata bucati se frige, se adauga ardeii taiati cuburi, rosiile, ciupercile si ficatul de pasare. Muschiuletul se prajeste repede amestecand mereu. Daca este necesar, zeama strecurata se incalzeste, se adauga la tocanita. Se da gust cu sare si se fierb bine impreuna.
Alte retete recomandate

Mancare dovlecei

Dovlecei umpluti

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors