Pentru tocana taraneasca cu carne de vita carnea se spala si se taie bucati mai mici. Ceapa se curata, se spala si se taie felii. Usturoiul se curata si se taie marunt.
Pentru tocana taraneasca cu carne de vita carnea se spala si se taie bucati mai mici. Ceapa se curata, se spala si se taie felii. Usturoiul se curata si se taie marunt. Ardeiul gras se curata, se spala si se taie marunt. Cartofii se curata, se spala si se taie cuburi. Patrunjelul verde si mararul verde se curata si se taie marunt. Faina se dilueaza in 50 ml apa. Carnea se inabusa in untura sau ulei cu 100 ml apa. Carnea se scoate separat in alt vas. In jiul ramas de la carne se inabusa ceapa si ardeiul gras, dupa care se adauga carnea, pasta de tomate diluata in 100 ml apa, cuburile MAGGI, faina diluata in 50 g apa si 550 ml apa. Cand carnea este aproape fiarta se adauga cartofii cuburi si, treptat, restul de 200 ml apa. Cand carnea si cartofii au fiert, se pune usturoiul taiat marunt, sare si piper. La final, se adauga deasupra patrunjel si marar.
Tocana taraneasca cu carne de vita se serveste calda.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post