Tocana de vacuta este usor de preparat. Aveti nevoie de carne de vaca, ceapa, ulei, pasta de rosii, faina si delikat.
Se taie carnea bucatele, apoi se rumeneste intr-un vas cu ulei incins. Separat, se pune ceapa la calit, se adauga boiua, apoi se pun bucatile de carne, 1 pahar de apa si 2 lingurite delikat. Se lasa sa fiarba inabusit adaugand apa de cate ori scade sosul. Separat, se amesteca pasta de rosii cu putina apa si se adauga apoi peste carne. Se presara faina si se potriveste totul cu sare si piper. Se mai lasa pe foc 15-20 de minute, apoi se presara cu patrunjel verde.
Tocanita se serveste calda, cu mamaliga.
Alte retete care contin carne:
Tocanita de pui
Friptura de vita
Pulpe de pui la cuptor
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post