Pentru tocana piperata cu carne de porc carnea se spala, se taie bucati, se sareaza. Ceapa se curata, se spala si se taie fasii subtiri.
Pentru tocana piperata cu carne de porc carnea se spala, se taie bucati, se sareaza. Ceapa se curata, se spala si se taie fasii subtiri. Ardeiul gras se curata de seminte, cotoare, se spala si se taie felii subtiri. Patrunjelul verde se spala si se taie marunt. Cartofii se curata, se spala, se taie cuburi, se fierb in apa cu sare. Pasta de tomate se dilueaza in 25 ml apa. Carnea se inabusa in untura sau ulei cu 100 ml apa, impreuna cu ceapa si ardeiul gras. Se adauga boia de ardei, pasta de tomate, cimbru, 400 ml apa, sare si piper. Se fierbe cca 30 minute. La final, se adauga vin.
Tocana piperata cu carne de porc se serveste cald, cu garnitura de cartofi si patrunjel verde deasupra.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala