Tocana Gundel

Carnea se taie felii subtiri cat un deget, apoi se aseaza peste ceapa taiata fin si calita. Se prajeste putin, se stinge cu putina apa si se lasa sa

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 50 dkg muschiulet
  • 1 ceapa
  • 15 dkg sparanghel
  • 15 dkg mazare
  • 15 dkg fasole verde
  • 10 dkg ciuperci
  • 1 dl ulei
  • sare
  • piper
  • 6 oua
  • arpagic
  • (cartofi copti)

Mod de preparare

Carnea se taie felii subtiri cat un deget, apoi se aseaza peste ceapa taiata fin si calita. Se prajeste putin, se stinge cu putina apa si se lasa sa fiarba pana se inmoaie. Legumele se calesc separat in apa cu sare, se strecoara si se amesteca cu carnea adaugand sare si piper dupa gust.

Ouale se bat bine, se toarna peste carnea cu legume si se prajeste un pic.
Alte retete traditionale recomandate

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors