Carnea se taie felii subtiri cat un deget, apoi se aseaza peste ceapa taiata fin si calita. Se prajeste putin, se stinge cu putina apa si se lasa sa
Carnea se taie felii subtiri cat un deget, apoi se aseaza peste ceapa taiata fin si calita. Se prajeste putin, se stinge cu putina apa si se lasa sa fiarba pana se inmoaie. Legumele se calesc separat in apa cu sare, se strecoara si se amesteca cu carnea adaugand sare si piper dupa gust.
Ouale se bat bine, se toarna peste carnea cu legume si se prajeste un pic.
Alte retete traditionale recomandate
Un aperitiv usor ce poate fi servit atat la micul dejun cat si la cina, cald sau rece, cum preferati.
Tarta cu branza si carnatiIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala