Se spala splina si se da in clocot, dupa care se scurge si se lasa sa se raceasca. Separat se toaca ceapa, se caleste cu o ceasca de ulei fierbinte si
Se spala splina si se da in clocot, dupa care se scurge si se lasa sa se raceasca. Separat se toaca ceapa, se caleste cu o ceasca de ulei fierbinte si se stinge cu o lingura de bulion cand a devenit sticloasa. Se taie splina cuburi potrivit de mari, se pune peste ceapa, se sareaza mancarea si se pipereaza dupa gust, se pune o foaie de dafin in sos si se acopera cu apa calda. Tocanita se fierbe la foc mic, in oala acoperita, pana cand scade bine.
Se serveste fierbinte, cu muraturi.
Alte retete culinare:
Mancare de dovlecei
Chiftelute
Mancare de mazare
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios