Se ia pieptul de pui se spala, se tai cubulete si se pune intr-un bol mai mare. Se taie lamaia in 2 si se picura zeama pe pui. Se pune la fiert 1/5 l
Se ia pieptul de pui se spala, se tai cubulete si se pune intr-un bol mai mare. Se taie lamaia in 2 si se picura zeama pe pui. Se pune la fiert 1/5 litri de apa si se pun cuburile de supa(de preferat de pui) in ea. Se incalzeste unsoare, se taie 1 ceapa si se pune la calit. Se scurg puii si se pun la prajit in unsoare. Cand s-a albit carnea, se scurge grasimea din tigaie si se pune 1l, din supa fiarta, peste carne. Carnea trebuie sa fiarba la foc mediu si sa aibe tot timpul apa. Cand carnea s-a fiert se adauga restul de supa si cele 2 plicuri de tocana. Se amesteca, pana devine „fara noduri” si se adauga ciupercile. Se tai ardeii cuburi si se adauga la mancare. Cand este gata se toarna o ceasca de smantana in capodopera.
Alte retete recomandate
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post