Mod de preparare: Spala carnea, portioneaz-o in bucati mari si prajeste-o in uleiul incins. Taie ceapa rondele. Apoi curata morcovii si taie-i rondele
Mod de preparare:
Spala carnea, portioneaz-o in bucati mari si prajeste-o in uleiul incins. Taie ceapa rondele. Apoi curata morcovii si taie-i rondele. Incinge uleiul si prajeste ceapa si morcovii timp de 3 minute.
Adauga carnea deja rumenita, sarea si piperul si supa de carne. Lasa la foc mic 30 de minute. Spala cartofii si fierbe-i in coaja, apoi curata-i si taie-i in doua. Adauga-i peste amestecul de carne si legume
Poate fi servita cu un Cabernet Sauvignon, vin vechi Classic Red Special Reserve 1996 - Medgidia
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios