Tocana de ficatei

Se spala ficateii, se strecoara apa si se taie bucatele mici. Ceapa curatata si maruntita se caleste in putin ulei pana cand devine sticlata. Se ia d

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 g ficatei de porc sau gasca
  • 1 ceapa rosie
  • 2 linguri ulei
  • Boia
  • Sare

Mod de preparare

Se spala ficateii, se strecoara apa si se taie bucatele mici. Ceapa curatata si maruntita se caleste in putin ulei pana cand devine sticlata. Se ia de pe foc si se adauga boia.

Se adauga si ficateii si se pune inapoi pe foc. Se adauga apa cat sa acopere ficateii si, la foc mic, se lasa sa fiarba. La final se pune sare.
Alte retete cu ficat de pui

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors