Tocana de fazan cu frisca si tarhon

Punem la fiert intr-o oala mai mare carnea taiata bucati, legumele taiate rondele, morcovii, guliile taiate cubulete, ceapa taiata marunt, usturoiul s

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2 bucati de fazan
  • 3 legaturi de morcovi
  • 3 legaturi de legume amestecate
  • 1 ceapa rosie
  • 3 catei de usturoi
  • foi de dafin
  • 3 gulii
  • 1 telina
  • 200 g ciuperci
  • 2 lingurite tarhon
  • 80 g orez
  • putina untura
  • 3 linguri de faina
  • 5 l frisca
  • 600 ml lapte

Mod de preparare

Punem la fiert intr-o oala mai mare carnea taiata bucati, legumele taiate rondele, morcovii, guliile taiate cubulete, ceapa taiata marunt, usturoiul si tarhonul.

Condimentam dupa gust. Cand carnea devine aproape moale adaugam orezul.

Intre timp preparam rantasul si il turnam in supa.

Apoi adaugam amestecul de frisca si lasam sa dea in clocot. Adaugam otet dupa gust.

La servire presaram cu putin tarhon.
Alte retete recomandate:

Varza cuptor

Tocanita de pipote cu inimi

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala