Se alege carnea de la piept, mai grasa, sau carne cu coaste. Se taie carnea in bucati potrivite si se pune sa se rumeneasca cu o lingura de unsoare. S
Se alege carnea de la piept, mai grasa, sau carne cu coaste. Se taie carnea in bucati potrivite si se pune sa se rumeneasca cu o lingura de unsoare. Se adauga cepele taiate felii subtiri. Se lasa pina se rumenesc usor, se pune apoi putina apa, se acopera si se lasa sa fiarba inabusit, adaugind din cind in cind cite o lingura de apa fierbinte, pina ce carnea s-a fragezit. Se adauga bulionul, sarea, piperul si faina. Se acopera si se lasa sa mai scada putin la cuptor.
Se serveste cu mamaliga
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios