Se taie marunt ceapa si se pune intr-o cratita la fiert impreuna cu uleiul, lasind-o sa se inmoaie putin. Se adauga bulionul, patrunjelul si mararul m
Se taie marunt ceapa si se pune intr-o cratita la fiert impreuna cu uleiul, lasind-o sa se inmoaie putin. Se adauga bulionul, patrunjelul si mararul marunt tocate, piperul si sarea, se amesteca, apoi se pune carnea tocata si apa necesara sa acopere totul. Se lasa sa dea un clocot, se amesteca cu lingura, se acopera cu capacul si se lasa sa fiarba foarte incet la foc mic, amestecind din cind in cind ca sa nu se lipeasca, pina cind scade bine si nu se mai cunosc bucatile de ceapa.
Se serveste cu mamaliga.
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios