Tocana cu carne de vitel si slanina

Bucatile de carne se inabusa in ulei cu 100 ml de apa, apoi se scot separat. In grasimea ramasa se inabusa slanina si ceapa, se adauga boia de ardei,

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • carne de vitel
  • 2 cepe
  • 50 ml ulei
  • boia de ardei dulce
  • slanina afumata
  • 150 ml smantana
  • foi de dafin
  • patrunjel verde
  • piper
  • sare

Mod de preparare

Bucatile de carne se inabusa in ulei cu 100 ml de apa, apoi se scot separat. In grasimea ramasa se inabusa slanina si ceapa, se adauga boia de ardei, piper, apa, sare, foi de dafin, bucatile de carne si se fierbe totul cca 30 min.

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Coliva de grau

Este Postul Mare al Paștelui și credincioșii duc la biserici colive de grâu, pentru pomenirea celor adormiți...

Coliva de grau
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala