Pentru tocana cu carne de porc si smantana carnea se spala, se taie fasii inguste (julien). Ceapa se curata, se spala si se taie felii subtiri. Faina se cerne.
Pentru tocana cu carne de porc si smantana carnea se spala, se taie fasii inguste (julien). Ceapa se curata, se spala si se taie felii subtiri. Faina se cerne. Patrunjelul verde se spala si se taie marunt. Carnea si ceapa se inabusa in untura sau ulei cu 100 ml apa. Cand este aproape gata, se adauga faina dizolvata in 25 ml apa rece, boia de ardei, piper dupa gust, foi de dafin, mustar, sare dupa gust, 400 ml apa si smantana. Se fierb cca 10 minute, se adauga 1 din cantitatea de patrunjel verde.
Tocana cu carne de porc si smantana se serveste calda; deasupra se presara patrunjel verde.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post