Tocana

Se alege carnea de la piept, mai grasa, sau carne cu coaste. Pentru 6 persoane ajung 1 1/4 kg. carne. Se taie carnea in bucati potrivite si se pune sa

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 1/4 kg. carne
  • untura
  • 3-4 cepe
  • o lingura de bulion de rosii
  • sare
  • piper si un praf de faina

Mod de preparare

Se alege carnea de la piept, mai grasa, sau carne cu coaste. Pentru 6 persoane ajung 1 1/4 kg. carne. Se taie carnea in bucati potrivite si se pune sa se rumeneasca cu o lingura de untura. Se adauga 3-4 cepe taiate felii subtiri. Se lasa pana se prajesc. Se pune putina apa, se acopera si se tine sa fiarba inabusit, adaugand din cand in cand cate o lingura de apa fierbinte, pana ce carnea e fragezita. Se adauga o lingura de bulion de rosii, sare, piper si un praf de faina. Se acopera si se pune sa mai scada la cuptor. Se serveste cu mamaliguta.

Prajitura cu mere si aluat razuit de post

Prajitura cu mere si aluat razuit de post, numita in popor si prajitura raioasa, este simplu de facut si la indemana oricui.

Mancare de varza cu marar

Mancare de cartofi delicioasa cu masline

Mancarea de cartofi cu masline este o mancare de post simpla si foarte delicioasa. Curatam si spalam cartofii. Curatam si...

Parteneri
Gustos.RO

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios

Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios
ReteteCulinare.RO

Negresa cu cafea, caramel si nuci - de post

Negresa cu cafea, caramel si nuci - de post