Teriaki

Se taie pieptul de pui marunt, se rumeneste in margarina sau unt. Se adauga smintina, cca. 100 gr, si alte 30 gr.margarina. Se adauga gogosarii si cu

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 200 gr.piept pui
  • 50 gr.gogosari
  • 50 gr.ardei capia
  • sos de smintina
  • delikat
  • condimente pui
  • 50 gr. margarina

Mod de preparare

Se taie pieptul de pui marunt, se rumeneste in margarina sau unt. Se adauga smintina, cca. 100 gr, si alte 30 gr.margarina. Se adauga gogosarii si cu ardeii taiati marunt, condimentul de pui si delikat (in loc de sare) si se da in clocot.
Se orneaza cu patrunjel verde si bucati de gogosari taiat marunt felii. Se serveste calda.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Pizza cu Vinete (Reteta Video)

Astazi avem reteta de pizza cu vinete, dar o puteti pregati si cu alte legume. Nu doar ca este foarte simplu de facut, dar...

Pizza cu Vinete (Reteta Video)
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide