Pentru telina umpluta cu carne de pui telina se spala, se curata, se spala din nou, se taie capacul, se scoate miezul si se introduce in apa rece.
Pentru telina umpluta cu carne de pui telina se spala, se curata, se spala din nou, se taie capacul, se scoate miezul si se introduce in apa rece. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Orezul se curata de impuritati si se spala bine. Mazarea proaspata se curata, se spala, se fierbe, se scurge de lichid, se spala sub jet de apa rece si se
scurge. Puiul se trece prin flacara, se spala, se dezoseaza si se da prin masina de tocat. Ceapa se inabusa in 25 g margarina cu 25 ml apa, se lasa sa se raceasca, se amesteca cu carnea de pui tocata, orezul, jumatate legatura patrunjel verde, sare si piper. Cu aceasta compozitie se umple telina, asezand deasupra capacele decupate. intr-o tava se inabusa 25 g margarina cu 75 ml apa si se aseaza telina umpluta dupa care se introduce la cuptor cca 30 minute. In 25 gr margarina si lapte se inabusa faina dizolvata in lapte rece, sare si smantana (sau iaurt); se amesteca continuu pentru a nu forma aglomerari. Se fierb 5 minute si se toarna peste telina. Mazarea se adauga in tava cu telina si impreuna se introduc inca 5 minute la cuptor.
Telina umpluta cu carne de pui se serveste cald, cu patrunjel verde deasupra.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post